Vorupør

de Deutsch

uk English

Fiskerlejet Vorupør ligger lige ud til Vesterhavet i Nordvestjylland. På landingspladsen kan du opleve de mange små fiskerbåde, der lander frisk fisk, når vejret tillader det. Desuden har Vorupør en af landets bedste badestrande (blåt flag). Byen ligger inde i Nationalpark Thy (Danmarks første nationalpark). På den nyanlagte cykelsti kan du opleve nationalparken på nært hold. Cykelstien går fra Agger gennem Vorupør til Hanstholm.Selve byen har en del indkøbsmuligheder. Et spændende museum viser Vorupørs historie og i Nordsø Akvariet kan man se de fisk, som lever i Vesterhavet. Vorupør er en del af Cold Hawaii (surfernes paradis) og i byens surfforretning kan du melde dig på surfskole.

Omkring landingspladsen i Vorupør er der sket en større udvikling. Der er anlagt en ny promenade med en stor udsigtsterrasse og renoveringen af molen er færdig. Man har desuden lavet et stort havbad ved siden af molen (se beskrivelsen under menupunktet Links ovenfor). De gamle fiskerhuse ved landingspladsen er blevet renoveret. Planlægningen af byggeriet af det nye Nationalparkcenter ( som skal ligge nordøst for landingspladsen) er godt i gang.

Huset

Vores hus ligger ca 250 m fra landingspladsen og fra stranden i Nr. Vorupør. Man kan se huset og dets placering på  billederne nedenunder. Huset er stort og vi udlejer både en lejlighed og et værelse i huset til Bed & Breakfast. Menuen ovenfor giver adgang til beskrivelserne af både lejlighed og værelse.